O nás Služby Menu Prevádzky Galéria Kontakt

O nás

Váš svet chutí

Vznik našej spoločnosti a otvorené brány do sveta rôznych chutí a vôní sa datujú už od roku 2003. Naša spoločnosť - OBEDY spol. s r.o. sa špecializuje na poskytovanie služieb spoločného stravovania, bufetových služieb, ako aj na dovoz stravy do prevádzok iných spoločností. Práve dlhoročná tradícia našich prevádzok a radosť prinášať vám kvalitnú gastronómiu nás motivuje, aby sme v našej snahe pokračovali aj ďalej a keďže sa chceme neustále zlepšovať, ponúkame vám vždy to najlepšie a sledujeme trendy domácej a rovnako aj svetových kuchýň.

Náš jedálny lístok sa pripravuje podľa základných noriem, vlastných kalkulácii a požiadaviek zákazníka. Vyznávame pravidlo pestrosti jedál a preto sa pokrmy v jedálnom lístku neopakujú v priebehu 5 týždňov. Výnimkou sú len jedlá, ktoré sú obľúbené a tak ich na vaše požiadanie prinášame na stoly opakovane. Sme fanúšikmi tradičných slovenských, zeleninových a múčnych jedál, ktoré dopĺňame zaujímavosťami národných kuchýň, delenou stravou, mäsovými, zeleninovými a rybacími špecialitami, pretože vždy nás bude zaujímať, čo obľubujete a čo vám môžeme s láskou pripraviť. Ponúkame aj špeciálne jedálne lístky na rôzne slávnostné podujatia, recepcie, občerstvenia a tie sú pripravované vždy na mieru zákazníkom.

Ak plánujete usporiadanie spoločenskej akcie akéhokoľvek druhu, radi za vás prevezmeme všetky starosti s tým spojené. Kontaktujte nás na adrese: prevadzkar@obedysro.sk, alebo na čísle +421 911 987 997.

Referencie

Referencie o pôsobnosti našej spoločnosti vám poskytnú inštitúcie alebo spoločnosti, kde zabezpečujeme kompletné služby. Medzi našich významných partnerov patria: Krajský súd v Košiciach, Východoslovenská vodárenská spoločnosť – krajské regionálne riaditeľstvo a pobočky, Business Center Moldavská (napríklad NESS, EUTECH a iné) a ďalšie.

Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.